Ik koop in de supermarkt duitse augurken. Die smaken zoals de nederlandse.
Voor mensen die turkey niet lekker vinden.
Ik gooi zo'n beest op de roker. Pan appelsap eronder, Roken op kersenhout en hickory (uurtje of 10), beest goed kruiden en injecteren met marinade. Wat nou geen flavor? It bursts with flavor
dat kan je totaal niet vergelijken met een turkey uit de oven.
Op de roker kan je ook jerky maken alhoewel ik dat nog nooit geprobeerd heb. Ben wel gek op jerky alhoewel je kaken op den duur zeer doen van het kauwen
Mijn vader is gek op steak hier omdat de kwaliteit hier zoveel beter is. Ook loopt het rundvlees hier in zijn originele verpakking gewoon buiten rond in de wei.
Zelf ben ik gek op kikkerbillen en slakken.
ribbetjes ook zo lekker. Koken in bier en dan afgrillen en op het eind bbq saus erop.
In de zomer cornfest. kakelverse corn vers van het land, gekookt, dipped in butter en een beetje zout en peper.
ik mis wel de geijkte nederlandse dingen
