Ik ben nu een tijdje bezig om zo een lekkere compacte stevige cheesecake te maken, maar het lukt me niet!!!! Iemand enig idee hoe dat moet, zo ja recepten aub

Die ga ik volgende week dan maar even halen, thxvencel schreef:Wat een goeie aanschaf is, als je een keer in de USA bent, zijn van die maatbekertjes en lepeltjes met amerikaanse maten.
Vind ik in ieder geval erg handig met bereiden van amerikaanse recepten, scheelt een hoop omrekenen.
Zoiets dus: http://www.target.com/Room-Essentials-O ... B004T43KNW
Ik vind het cups systeem veel handiger dan klooien met grammen. En alle maten voor de cups zijn standaard maten, op die van mij zeggen ze bijvoorbeeld ook hoeveel ml het isDejaVu schreef:Aaah ok. Ja de Amerikanen gebruiken een kansloos systeem wat dat betreft...
Amerikaanse (of Canadese) cheesecake wordt toch ook altijd met cream cheese (a la Philadelphia) gemaakt, monchou vind je hier alleen bij speciaalzaken.yarrah schreef: Let op: Gebruik de philadelphia roomkaas. Deze wordt mooi glad, dat lukt je niet met monchou.
Ik heb deze toevallig afgelopen weekend gemaakt. (Gebruik die site ook vaak en alles lukt idd!) Was erg lekker maar wel machtig..had er verder nog zelfgemaakte frambozensaus over gedaan. Hmmm..yarrah schreef:http://www.joyofbaking.com/Cheesecake.html
Dit recept lijkt me een goede. Ik heb deze nog niet gemaakt...... 1kg roomkaas!!! Maar het recept kun je eenvouding halveren.
Let op: Gebruik de philadelphia roomkaas. Deze wordt mooi glad, dat lukt je niet met monchou.
Ik heb al veel recepten gemaakt van deze site en geen eentje is mislukt en ze zijn onwijs lekker!
Vooral de whoopie Pie's.
Mijn vriendin heeft die inderdaad ook. Werken we redelijk veel mee.vencel schreef:Wat een goeie aanschaf is, als je een keer in de USA bent, zijn van die maatbekertjes en lepeltjes met amerikaanse maten.
Vind ik in ieder geval erg handig met bereiden van amerikaanse recepten, scheelt een hoop omrekenen.
Zoiets dus: http://www.target.com/Room-Essentials-O ... B004T43KNW